دستورات آشپزی با کینوا

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
توضیحات:
دستورات آشپزی با کینوا، در قالب فایل pdf، در 44 صفحه، شامل توضیحات و تصاویر.

اگر کینوا تهیه کرده اید و نمیدانید که چگونه و چه غذایی با کینوا تهیه کنید، این جزوه کاملی در این زمینه میباشد که خیلی کمکتون میکنه به پخت غذا با کینوا.

در این فایل:
دستورات آشپزی با کینوا
انواع دسرها
سالادها
صبحانه ها
پخت کینوا برای کودکان
و
پاسخ سوالات مربوط به کینوا
آموزش داده شده است.
ویژگی های کینوا:
۱- یک پروتئین کامل است و جزو معدود گیاهان خوراکی است که تمامی آمینواسیدهای ضروری بدن را دارد.
۲- به صورت طبیعی بدون گلوتن است. از این رو گزینه بسیار مناسب برای رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری سلیاک و عدم تحمل گلوتن محسوب می شود.
۳- مقدار بالای فیبر غذایی دارد. از این رو مصرف آن می تواند به پیشگیری از پرخوری و اضافه وزن و همچنین کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا و دیابت کمک کند.
۴- سرشار از ریبوفلاوین، منیزیوم و منگنز است که می تواند تاثیرات مثبتی بر سلامتی داشته باشد.
۵- سرشار از آنتی اکسیدان ‌های گیاهی است که مزایای بسیاری بر سلامتی انسان از جمله کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد
دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 867 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:2,824 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    این جزوه را پرینت بگیرید و حتما یک نسخه در آشپزخانه خود نگهداری کنید

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پی دی اف

  • گالری تصاویر :