پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان

دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی
توضیحات:
پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان، در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد.

تعريف نان :
نان به محصولي گفته مي شود كه از پختن خمير تخمير يافته آرد گندم بدست مي آيد و عامل ور آمدن خمير آن ، مخمر نان يعني ساكاروميسس سروزيه saccharomyces cerevisiae مي باشدو ناني كه عامل ورآمدن خمير آن معلول مواد شيميايي باشد را نمي توان نان بهداشتي مورد نظر به حساب آورد .
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه
تعريف نان
اثرات سوء مصرف جوش شيرين بر كيفيت نان
اثرات سوء استفاده از جوش شيرين بر بهداشت سلامت مصرف كنندگان
اختلالات الكتروليتي
تجمع فلزات سنگين مضر در بدن
مزايا و اهميت تهيه نان بعد از طي فرآيند تخمير
شناخت خمير رسيده از خمير نرسيده
خمير ترش
مايه خمير خشك فعال
آلودگي هاي نان
و . . .
دسته بندی: علوم پزشکی » بهداشت عمومی

تعداد مشاهده: 8194 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 29

حجم فایل:162 کیلوبایت

 قیمت: 38,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش.